Menu
RSS

Manavgat'ta Kurban Bayramı Tedbirleri

Manavgat'ta Kurban Bayramı Tedbirleri

Manavgat’ta vatandaşların huzur ve güven içerisinde Kurban Bayramı'nı geçirmeleri amacıyla bir dizi tedbir alındı. Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 4 gün sürecek Kurban Bayramı dolayısıyla alınan tedbirler hakkında bilgi verdi.

Kurban Bayramı'nda Manavgat Belediyesi tarafından özellikle kurban kesim yerlerinin hazırlanması ve buralarda araç ve personel görevlendirmesini yapacağını açıklamasında belirten Kaymakam Günlü, atıkların çevreye zarar vermeden toplanacağını ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe jandarma Komutanlığı tarafından bayram süresince vatandaşların huzur ve güvenliğini bozabilecek davranışların engellenmesi amacıyla önleyici ve koruyucu tedbirlerin alınacağını anlatan Kaymakam Nazmi Günlü,

“Kurban kesim yerlerinde gerekli düzenin sağlanması ve kesimlerin sağlık olması amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, itfaiye, su ve kanalizasyon ile cenaze ve defin hizmetleri konusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi, elektrikte yaşanabilecek arızalar için CLK Akdeniz İlçe Müdürlüğü ve yaşanabilecek sağlık sorunları konusunda devlet hastanesi ve diğer kuruluşlar tarafından gereken tedbirler alınacaktır" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım