Menu
RSS

Kumluca Ziraat Odasından "Yemeğimize Zehir Katılıyor" Haberine Tepki

Kumluca Ziraat Odasından "Yemeğimize Zehir Katılıyor" Haberine Tepki

Antalya Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, bir haber bülteninde yayınlanan "yemeğimize zehir katıyorlar" başlıklı habere tepki gösterdi. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan habere tepki gösterdi.

Başkan Kayhan, "Bu haber gerçeği yansıtmıyor. Bilimsel hiçbir dayanağı yok. Konusunun uzmanı olmayan kişiler tarafından hazırlanan bu tür haberler sadece reyting amacıyla yapılan haberlerdir.

Örtü altı sebze üreticileri olarak, zor şartlar altında üretim yapıyoruz. Bu tür haberler ülke ekonomisine de Türk çiftçisine de zarar vermektedir. Zira Antalya Bölgesinde tarımda kullandığımız koruyucu kimyasallar minimum seviyededir.

Artık biz biyolojik mücadele yapıyoruz. Biyolojik mücadelenin nasıl yapıldığını ve ne anlama geldiğini bilmiyorlarsa gelsinler anlatalım.

Tüm haber kanallarını bölgemize davet ediyoruz. Yalan haber yapmak yerine, konuyu yerinde incelemelerini araştırmalarını, öyle haber yapmalarını tavsiye ediyoruz.

Çiftçilerimize de sakin bir şekilde, nazik bir şekilde televizyon kanallarını telefonla arayıp konunun doğrusunu anlatmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım