Menu
RSS

Korkuteli’li Hayırseverler Vali Karaloğlu’nu Ziyaret Etti

Korkuteli’li Hayırseverler Vali Karaloğlu’nu Ziyaret Etti

Korkuteli'nin eğitimci hayırseverlerinden Erol Memioğlu ve Arif Cebeci, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Geçen yıl ilçeye 24 derslikli “Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” binasını yaptıran hayırsever Erol Memioğlu, 2012 Yılında 24 derslikli

Yaşar Yalçın İlkokulunu kazandıran hayırsever Yaşar Yalçın, 2005 yılında 18 derslikli Arif Cebeci Ortaokulunu eğitime kazandıran hayırsever Arif Cebeci, ilk olarak Vali Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Vali Karaloğlu, Korkuteli eğitimine destek sağlayan hayırseverlere teşekkür ederek, eğitime verilen desteğin ülkenin geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu söyledi.

Eğitimin önemine değinen Vali Karaoğlu, tüm dünyada özellikle gelecek nesillere güzel bir eğitim mirası bırakamayan milletlerin yok olmaya mahkum olduğunu ifade etti.

Çocuk ve gençlere önem veren milletlerin ise geleceğinin aydınlık olduğunu belirten Vali Karaoğlu, “Tüm hayırseverler de bu çocuklarımıza eğitim verecek kurumlar konusunda devletimize milletimize yardımcı oldukları için geleceğe yatırım yapmış oluyorlar. Biz çocuklarımızı iyi eğittiğimiz zaman Türk Milletinin geleceği de aydınlık olacaktır” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım