Menu
RSS

Korkuteli Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Antalya'ya Atandı!

Korkuteli Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Antalya'ya Atandı!

Korkuteli Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atandı. Korkuteli'ne 2015 yılı aralık ayında görevlendirilen Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Antalya'ya atandı. Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Hüseyin Mektepli,

dün ilçeden ayrılarak Antalya'ya gitti. Hüseyin Mektepli, "İlçede az zamanda çok iş başardık. İlçenin yıllardır kanayan yarası park problemini ekiplerle birlikte bir nebze de olsa çözmek için çalıştık. İlçe Emniyet Müdürlüğünün altyapısını da güçlendirdi.

Ekipman anlamında bir eksiği kalmayan müdürlüğe 3 araba ve 4 motosiklet kazandırdık. Kamera sistemi güçlendirilirken, ilçeye yeni 120 kamera daha geldi. İlk geldiğim günden beri elimizden geldiği kadar ilçemize en iyi şeklide hizmet ettiğime inanıyorum.

Göreve başladığımızdan bu yana asayiş anlamında çok yol kat ettik. Hırsızlık ve narkotik gibi suçlarda büyük oranda düşüş yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün lojmanları onarıldı ve yeni çocuk bahçesi yapıldı.

Herkese, kaymakamımıza, belediye başkanımıza, tüm kurum amirlerine, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Benim nazarımda Korkuteli'nin yeri çok ayrı" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım