Menu
RSS

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Rekor Başvuru

Korkuteli Devlet Hastanesi’ne Rekor Başvuru

Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke, hastaneye günlük müracaat eden hasta sayısının 2147'ye ulaştığını söyledi. Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke, hastaneye müracaat eden günlük ortalama hasta sayısında artış yaşandığını söyledi.

İlçenin yaz aylarında artan nüfusuyla birlikte hasta yoğunluğunun da belli oranda artış gösterdiğini söyleyen Eke, "Ancak bu sene bu rakam ciddi oranda kendini hissettirmiştir. Geçen yılın temmuz ayı istatistiklerine baktığımızda hastanemize günlük ortalama 1400 hasta müracaat ederken, bu sayı 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü 2147'yi bulmuştur.

Bu sayının artmasının temel nedenini ise daha donanımlı hale gelen hastanemizde hasta memnuniyetini esas alan personellerimizin özverili çalışmalarına bağlamaktayız" dedi.

Yapılan hasta memnuniyeti anketlerinin de bu tezi doğruladığını vurgulayan Eke, "2016 yılında yüzde 96 olan hasta memnuniyeti, 2017 yılında yüzde 99'lara yükselmiştir.

24 uzman hekim, 6 acil hekimi, 10 diş hekimi, 143 yardımcı sağlık personeli, 87 hizmet alımı, 28 diğer personel olmak üzere toplamda 298 personelle hizmet veren hastanemize en çok başvuru olan ilk üç branş sıralamasında dahiliye, genel cerrahi ve kulak burun boğaz hastalıkları gelmektedir.

Korkuteli Devlet Hastanesi olarak hizmet kalite standartlarını en üst seviyeye çıkarmak ve hastalarımızın memnuniyetini arttırmak için canla başla çalışıyoruz.

Bu insanüstü gayret ve özveriyi gösteren tüm personellerimize ve bize güvenerek sağlıklarını emanet eden hasta ve hasta yakınlarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım