Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Korkuteli 49 Yıllık Asker Arkadaşları Ağırladı

Korkuteli 49 Yıllık Asker Arkadaşları Ağırladı

Kars 14’üncü Tank Tabur Komutanlığında 1968 yılında aynı anda askerlik yapan 27 arkadaş, 15 yıldır geleneklerini devam ettirerek her yıl bir arkadaşın evinde buluşuyorlar. Buluşmanın bu yılki adresi İsmail Karamanlar’ın Korkuteli ilçesindeki evi oldu. 

Kars 14’üncü Tank taburunda 49 yıl önce askerlik yapan arkadaşlar, sosyal medyadan birbirlerini bulup yıllar sonra buluştular. Son 15 yıldır kesintisiz bir arkadaşın evinde buluşan Askerlik arkadaşları, askerlik anılarından konuşup hasret giderdiler.

Kars 14’üncü Tank taburunda askerlik yapan Ispartalı Mustafa Altınok’un birkaç asker arkadaşını ziyaret etmesinin ardından diğer arkadaşlarında sosyal medyadan mesajlaşıp konuşurken birlikte askerlik yaptıkları arkadaşlarını sosyal medyadan ve telefonlarından ulaşmaya başladı.

Mustafa Altınok, " Facebook’ta tüm arkadaşlarımın isimlerini ararken kendilerine ve yakınlarına ulaşarak 27 arkadaşı topladım. O zamanki Tankçı Teğmen olan ve şuan emekli olan Tankçı Albay Atilla Kürüm’ü de bularak tüm arkadaşlarla buluşmaya başladık.

Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan asker arkadaşları, son 15 yıl içinde her yıl bir arkadaşın evinde toplanma kararı aldık. Toplam 27 kişi buluşmaya geldi. 3 arkadaşımız rahmetli oldu.

Toplandığımız yerlerde askerlik anılarını tazeleyip geçmişte yaşadıkları anıları anlatıp hasret gideriyoruz. Çok güzel anılarımız oluyor. Bizleri yalnız bırakmayan o zaman ki komutanımız ve emekli olan Tankçı Albay Atilla Kürüm’e teşekkür ediyoruz.

Bu yıl Korkuteli’de İsmail Karamanlar’ın ev sahipliğinde buluştuk. Gelecek yıl Sakarya Pamukova’da buluşacağız. Bu birlikteliğimize eşlerimiz ile katılıyoruz. Ayrıca vefat eden 3 arkadaşımızın yerine de evde sağ olan eşi ve çocukları katılıyor” dedi.

14.’üncü Tank Taburu Komutanı Emekli Tankçı Albay Atilla Kürüm ise "Bu birlikteliğimizde siyaset yok, tamamen doğal bir buluşma oluyor. Beni ilk bulduklarında oğluma ulaşmışlar.

Ben özelikler çocuklarıma tembih etmiştim. Beni arayan ve soran olursa kimseye telefonumu vermeyin diye. Baktım ki benim Kardaki askerlerim arıyor ve hemen buluştuk. 15 yıldır kesintisiz buluşuyoruz. Çok örnek bir buluşma oluyor” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım