Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

İngiltere’den Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine Teşekkür Mektubu

İngiltere’den Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine Teşekkür Mektubu

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde safra kesesinden ameliyat olan İngiliz Russell Allan Franks, sağlığına kavuştu. Franks, hastane yönetimine mektup göndererek teşekkür etti.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'nın 'Sağlıkta Dönüşüm' programı kapsamında kamu hastanelerinin sağlık turizmine hizmet verdiğini söyledi.

Özellikle Uluslararası Hasta Birimlerinin kurulması ve yabancı hastaların sağlık hizmetlerinin koordinasyonun yapılması noktasında kamu hastanelerinde getirilen düzenlemelerin hasta memnuniyetini arttırdığına işaret eden Prof. Dr. Yılmaz, bu kapsamda yabancı hastalardan çok sayıda teşekkür mektubu aldıklarını belirtti.

Prof. Dr. Yılmaz, son olarak geçen kasım ayında şiddetli mide ağrısı ve kusma nedeniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İngiliz Russell Allan Franks'a müdahale edildiğini söyledi.

Hastanın safra kesesinde taş ve karaciğerinde enfeksiyon olduğunun tespit edildiğini vurgulayan Prof. Dr. Necat Yılmaz, "Hastamız, Antalya'ya sevk edildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman ekibimiz tarafından yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu" dedi.

Taburcu olduktan sonra ülkesine dönen Russell Allan Franks'ın kendilerine bir teşekkür mektubu gönderdiğine değinen Prof. Dr. Yılmaz, hastanın, gösterilen ilgiden dolayı Doç. Dr. Ayhan Hilmi Çekin ile Uluslararası Hasta Birimi çalışanlarına teşekkür ettiğini kaydetti.

Prof. Dr. Necat Yılmaz, bünyelerinde 2013 yılında açılan Gastroenteroloji Kliniği'nde şu ana kadar 1000'e yakın hastaya müdahale edildiğini de hatırlatan Prof. Dr. Yılmaz, "Ünite sayesinde hastalarımızı il dışına sevk etmeden, aksine ağırlıkla Muğla'dan ve diğer çevre illerden gelen hastalara da hizmet vermekteyiz. Amacımız ihtiyacı olan daha çok hastaya hizmet verebilmek ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım