Menu
RSS

Hakan Peker ve Muazzez Ersoy EXPO Sahnesinde

Hakan Peker ve Muazzez Ersoy EXPO Sahnesinde

Pop müziğin efsane isimlerinden Hakan Peker ile fantazi müziğin güçlü ismi Muazzez Ersoy, EXPO 2016 Antalya'da sahne aldı. Dünyaca ünlü şarkıcı ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, yerli sanatçıların konserlerine de ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da dün akşam dünden bugüne sayısız hit şarkıya imza atan, albümleri milyonlar satan Hakan Peker ve 'kraliçe' diye anılan Muazzez Ersoy EXPO 2016 Antalya'da sahneye çıktı.

'Bir Efsane' Sahnede

Gecede ilk olarak sahneye Hakan Peker çıktı. Konserine 'Karamela' şarkısıyla başlayan Peker, 'Bir efsane', 'Ateşini yolla bana' gibi parçaları hayranlarının eşliğinde söyledi.

Yaklaşık 1 saat boyunca müzik ziyafeti yaşatan Peker, “Organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi. Konser sonunda ise Peker'e, EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği olan şakayığın plaketi hediye edildi.

Ersoy Mest Etti

Hakan Peker'den sonra sahneye Muazzez Ersoy çıktı. Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz eserlerini arka arkaya seslendiren Ersoy'a, her yaştan hayranları hep birlikte eşlik etti.

Nostalji şarkılarını bir de EXPO 2016 Antalya'daki hayranları için söyleyen Ersoy, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonunda hediye edilen EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayığı çok sevdiğini belirten Ersoy, “En sevdiğim çiçektir şakayık. Güle benzer. Şakayığı çok seviyorum. Sizi de" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım