Menu
RSS

Finike CHP'de Tanır Güven Tazeledi

Finike CHP'de Tanır Güven Tazeledi

CHP Finike ilçe başkanlığı seçimli kongresinde 84 delegeden 73'ünün oyunu alan Okan Tanır, yeniden başkan seçildi. CHP Finike ilçe başkanlığı kongresi Finike Ziraat Odası'nda yapıldı. Kongreye CHP eski milletvekilleri Gürkut Acar ve Nail Kamacı, Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Vahap Tuncer,

CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, CHP Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, CHP Finike Kadın Kolları Başkanı Hülya Tutal, çevre ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede; divan kurulu oluşturulduktan sonra CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, çalışma raporunu okudu ve kesin hesap çizelgesine ilişkin bilgi aktardı. Başka bir adayın çıkmadığı kongrede tek listeyle seçime gidildi.

130 delegeden 84'ünün katıldığı seçimde Okan Tanır 73 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Birlik ve beraberlik mesajı verilen kongrede; iktidar partisi eleştirildi ve parti içindeki sorunlar ele alındı. Emek ağırlıklı, kitle partisi olarak yorumlanan CHP'nin kendini yeniden toparlaması gerektiğine dikkat çekildi.

CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, kongrenin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak gerçekleştirdikleri faaliyet hakkında bilgi aktardı.

yukarı çık
0
Paylaşım