Menu
RSS

Döşemealtı Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Döşemealtı Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Döşemealtı Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk Meclis toplantısı Pazar günü belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Döşemealtı Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Turgay Genç başkanlığında toplanarak yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda 11 Cumhuriyet Halk Partisi, 12 Ak Parti ve 2 Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi hazır bulundu.

Yerel seçimlerle birlikte yenilenen Belediye Meclisi’nin 5 yıl boyunca görev yapacağını hatırlatan Belediye Başkanı Turgay Genç yaptığı açıklamasında, “Geçen 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Döşemealtı ve halkımız için güzel işler yapacağımız inancıyla

seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Başkan vekilliği ve divan katip üyeliği seçiminin ardından komisyonlar oluşturuldu. Parti grup sözcülerinin açıkladığı adaylar; açık ve kapalı oylama ile komisyonlara ayrılarak yeni dönem görev yapacak temsilciler belirlendi. Meclis Toplantısı 2018 yılı faaliyet raporunun oylaması ile tamamlandı.

Başkan Genç Uyardı; “Hesabını Döşemealtı Halkına Verirler”

Ak Parti ve MHP’nin red, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kabul oyu kullandığı 2018 yılı faaliyet raporu oylamasının sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Turgay Genç, “Geçen 5 yılda başkalarının hayal bile edemeyeceği 100’ün üzerinde projeyi bölgemize kazandırdık.

Yerel ve Ulusal düzeyde 7 ödül kazandık. Eğitimden, sağlığa, kültür-sanattan spora, alt yapıdan, üst yapıya Türkiye’de ve Antalya’da ilkleri yapan bir belediye olmamıza rağmen Ak Parti ve MHP’li Meclis Üyelerinin red oyu vermesi siyasi amaçlı maniplasyondur.

Ak Partili ve MHP’li Meclis Üyeleri, belediyemizin yapmak istediği çalışmaları katkı vermek yerine engellemeye kalkarsa bunun hesabını Döşemealtı halkına vermek zorunda kalır.

Döşemealtı’nın menfaatlerini korumak yerine sırf siyasi muhalefet peşinde olmanın kimseye faydası olmaz” diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım