Menu
RSS

Deniz Baykal'dan ‘Partinin Getirdiği Baklavayı Yemedi’ Demesinler Diye İlginç Çözüm!

Deniz Baykal'dan ‘Partinin Getirdiği Baklavayı Yemedi’ Demesinler Diye İlginç Çözüm!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene geç kalan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ise protokole girmedi, kendisine ikram edilen baklavayı ise kilo gerekçesiyle yemeyerek ilçe başkanına kendi elleriyle yedirdi.

Baykal durumu ise, "Partinin getirdiği baklavayı yemedi derler, onun için alıyorum, bir taraftan da kilomu kontrol etmem lazım onun için alıp ilçe başkanına yediriyorum" deyip kendi eliyle yedirdi.

CHP Antalya İl Başkanlığı’nda önündeki bayramlaşmaya, CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem ve çok sayıda partili katıldı.

Birbirleriyle bayramlaşan partililer daha sonra İl Başkanlığı önünde toplanmaya başladı. 11.00’de gerçekleşmesi planlanan tören yaklaşık yarım saat geç başladı. Parti önünde toplanan milletvekilleri ve parti yöneticileri törene başlayacağı sırada ise tören alanına Deniz Baykal geldi.

Partililerle bayramlaşan Baykal daha sonra protokole girmeyi tercih etmeyip kalabalığın dışarısına çıktı.

Basın mensuplarının ‘protokole girmeme sebebinizin özel bir nedeni var mı’ sorusuna ise ‘hayır’ cevabı veren Baykal, “Geç kaldığım için arkadaşlarımızı rahatsız etmek istemedim. Herkesle bayramlaştım” dedi. Baykal daha sonra partinin ikram ettiği baklavayı da yemedi.

Kilo kontrolü sebebiyle yiyemeyeceğini söyleyen Baykal, “Bundan benim almam lazım almazsam bunlar dedikodu yaparlar. Partinin getirdiği baklavayı yemedi derler, o nedenle alıyorum ama bir yandan da kilomu kontrol etmem lazım.

Yememem lazım. Bu durumda ne yapacağım, ilçe başkanımıza yedireceğim” diyerek, kendi elleriyle baklavayı CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut’a yedirdi.

Baykal’ın gelmesinin ardından başlayan bayramlaşmada bir konuşma yapan CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, 3 bayramı bir arada kutladıklarını belirterek, eski bayramların tatlarının yaşanmadığını söyledi.

Sevgi, barış ve birliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Erdem, "Birbirimizi sevmeye, dayanışma içerisinde olmaya ve umudumuzu yeşertmeye ihtiyacımız var" dedi.

Konuşmanın ardından partililer, protokolle birlikte tek tek bayramlaştı.

yukarı çık
0
Paylaşım