Menu
RSS

Demreli Folklorcular Finalde Antalya’yı Temsil Edecekler

Demreli Folklorcular Finalde Antalya’yı Temsil Edecekler

Demre Anadolu Lisesi Folklor Ekibi, nisan ayında Muğla'da yapılacak Türkiye finalinde Antalya'yı temsil edecek. Demre Anadolu Lisesi Genç Folklor Ekibi şubat ayında yapılan Antalya İl Yarışması'nda birinci olarak bölge finalinde Antalya'yı temsil etmeye hak kazandı.

Müzik öğretmeni Yunus Öndül'ün çalıştırdığı 24 kişiden oluşan ekip bölge finalinde düzenlemeli dalda Antalya oyunlarıyla katıldı. "Antalya'nın Mor Üzümü", "Toronlar", "Meşelidir Engin Dağlar Meşeli", "Has Bahçe Zeybeği" ve "Gülsüm" adlı

beş Antalya yöresi oyununu oynayan Demre ekibi, 8 ilin birincisinin katıldığı yarışmada ikinci olarak 7 Nisan'da yapılacak olan Türkiye finalinde yarışmaya hak kazandı.

Yunus Öndül, "Öğrencilerimiz 2 yıldır birlikte oynuyor. Büyük bir uyum içinde Antalya oyunlarını sergileyerek, 8 il birincileri içinde bölge ikincisi oldular.

7 Nisan'da Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılacak olan Türkiye finalinde Antalya'yı temsil edeceğiz. 2 yıllık ekip için büyük başarı. Tüm öğrencilerimi kutluyorum.

Ayrıca 24 kişilik ekibin uyumu çok önemli. 14 ekibin katılacağı Türkiye finaline iddialı olarak hazırlıklarımıza hemen başladık" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım