Menu
RSS

Salı, 09 Mayıs 2017

Antalya'da 'Kanser' Okullarda Ders Olarak Anlatılacak

Antalya'da 2018 yılının nisan ayının ilk haftasnda tüm okullarda, “Kanser nedir, nasıl korunabilirim” dersi bir saat olarak işlenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Memorial Sağlık Grubu ve Antalyaspor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği, “Sağlıklı Yaşam ve Kanser Okulu” konulu bilgilendirme toplantısı 10 bin kişilik spor salonunda gerçekleştirildi.

Devamını okuyun...

CHP’li Kumbul’dan Armağan’a; Haysiyet Yoksulu!

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, TVNET’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etme cüretini gösteren zatın haysiyet yoksulu olduğunu söyledi. Kumbul yaptığı yazılı açıklamada, herkesi bu tür haysiyet yoksunu kilerin hak ettikleri cezalandırmaların bir an önce yapılması,

Devamını okuyun...

Antalya’dan Tokat’a Giden Otobüs Devrildi: 1 Ölü 38 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Çorum’da 1 kişinin ölümü 38 yolcunun yaralanmasıyla sonuçlanan kazada gözaltına alınan otobüs şoförü, bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Antalya'dan Tokat'a giden 52 yaşındaki Bekir Satılmış yönetimindeki 60 BD 851 plakalı yolcu otobüsü, dün Çorum-Mecitözü karayolunun 24'üncü kilometresindeki Elvançelebi mevkiinde devrildi.

Devamını okuyun...

ABD Suriyeli Kürtlere Ağır Silah Gönderecek

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Başbakan Binali Yıldırım ile Londra'da yaptığı görüşmeyi "dürüst, şeffaf ve faydalı" olarak değerlendirdi. Mattis, Londra'daki görüşmenin ardından ABD askeri uçağında gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Yıldırım ile "dürüst, şeffaf ve faydalı" bir konuşma yaptıklarını belirtti.

Devamını okuyun...

Komşusunun 2 Oğlunu Uykuda Pompalı İle Vurdu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Batman’ın Gercüş İlçesi'nde 67 yaşındaki Abdurrahman E., bugün sabah erken saatlerde komşu evde yaşayan iki kardeşi uykularında pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Saldırgan jandarma tarafından gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan kardeşlerden Engin Dündarkaya'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Devamını okuyun...

Kaliteli Uyuşturucu Bulamayınca Kendisi Yetiştirmiş

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Adana’da polis, operasyon düzenlediği evin çatı katında, saksılarda yetiştirilen 2 bin 560 kök dişi hint keneviri ele geçirdi. Şüpheli olarak gözaltına alınan ev sahibi 53 yaşındaki İlhan Ükil, "Sokakta torbacı kalmadı, olan malın da kalitesi düşük. Ben de kendim yetiştirip içiyorum" dedi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun