Menu
RSS

Pazar, 02 Nisan 2017

Antalya: Ev Hanımıyken Sera Sahibi Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının “Genç Çiftçi Projesi” kapsamında verdiği hibe destekten faydalanan 27 yaşındaki ev hanımı Vildan Yalçın, muz serası kurarak kendi işinin sahibi oldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Kırsal Kalkınma Destekleri ile

Devamını okuyun...

Antalya’da ‘Otizmi Fark Et, Harekete Geç’ Etkinliği

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği tarafından otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Otizmi fark et, harekete geç’ sloganı ile şenlik düzenlendi. Akdeniz üniversitesi şenlik alanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda otizmli birey ve aileleri katıldı. Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Devamını okuyun...

Antalya’da Muratpaşa'dan Milyonluk İhale

Muratpaşa Belediyesi'nin Yeşilbahçe Mahallesi'nde inşa edeceği 'Çok Amaçlı Gösteri Merkezi' ihalesi sonuçlandı. 12 firmanın katıldığı ihalenin kazananı 17 milyon 849 bin TL'lik teklifiyle Inprodek İnşaat firması oldu. Muratpaşa Belediyesi'nin Mimarlar Odası Antalya Şubesi'yle

Devamını okuyun...

Batı Akdeniz İhracatı Yüzde 21 Arttı

  • Yayınlandığı Kategori Ekonomi

Batı Akdeniz bölgesinin 1 Ocak ile 31 Mart tarihleri arasındaki ihracatı, yüzde 21.15 oranında arttı. Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, ilk 3 ayda 3 ayda Antalya, Burdur ve Isparta illerinden 406 milyon 418 bin 909 dolar ihracat gerçekleştirildiğini açıkladı.

Devamını okuyun...

Antalya'da Güneş Isıtıyor...

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Havanın 20, deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Antalya'da, rüzgara rağmen güneş ısıtmaya yetti. Yerli ve yabancı turistler dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize girerek nisan güneşinin tadını çıkardı. Bazı tatilciler banklarda oturmayı, bazıları ise sahil bandında yürüyüş yapmayı tercih etti.

Devamını okuyun...

Antalya’da Apartman Bahçesinde 2 El Bombası Bulundu

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da bir apartmanın bahçesinde poşete sarılı savunma ve taarruz tipi iki el bombası bulundu. Merkez Muratpaşa İlçesi Bayındır Mahallesi 337 Sokak üzerindeki Zeki Apartmanı arka bahçesine parke taşı döşeyen işçiler, saat 10.00 sıralarında bir taşın altında siyah poşete sarılı iki el bombasını fark etti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun