Menu
RSS

Salı, 21 Kasım 2017

Antalya’da 200 KM Hız Denemesi Faciayla Sonuçlandı!

Antalya’da Mehmet Karakuş isimli bir vatandaşın saatte 200 kilometre hızla gittiği sırada attığı taklalar, saniye saniye kameralara yansıdı. Karakuş ve arkadaşı hurdaya dönen araçtan sağ çıktı. Yeni aldığı arabasıyla otoyolda hız denemesi yapan Karakuş, marifetmiş gibi o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Devamını okuyun...

32 Yıllık Profesör Şaştı Kaldı: Hastanın Yediği Hurmalar...

  • Yayınlandığı Kategori Saglık

Ankara'da bir hastanın midesinden çıkartılan kitle, operasyonu gerçekleştiren Prof.Dr. Ahmet Uygun'a, "32 yıllık hekimlik hayatımda ilk kez karşılaştığım bir durum" dedirtecek kadar ilginçti. Mide sancısıyla hastaneye gelen 60 yaşındaki erkek hasta, o kadar çok "cennet hurması" yemişti ki, midesinde birikerek birleşen bitki lifleri dev bir kitleye dönüşmüştü.

Devamını okuyun...

Otobüste 'Uyuşturucu' Komasına Girdi!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Tekirdağ’ın Malkara İlçesi'nde yolculuk yaptığı otobüste uyuşturucu komasına giren 21 yaşındaki H.A., hastaneye kaldırıldı. Edirne'nin Keşan İlçesi'nden İstanbul'a giden yolcu otobosü, Malkara İlçesi'ne bağlı Çavuşköy Mahallesi'ne geldiğinde, yolculardan H.A., fenalaştı.

Devamını okuyun...

Antalya’da 19 Yaşındaki Kadın Hırsız Tutuklandı!

Antalya’da bir evden hırsızlık yapan kadın tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri, Gençlik Mahallesi’nde bir evden gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı. Evden 240 TL paranın çalınmasının ardından çevrede çalışma yapan timler, hırsızlık olaylarını 19 yaşındaki A.G. ile 21 yaşındaki A.Ç.’nin gerçekleştirdiğini belirledi.

Devamını okuyun...

Zil Çalınca Oyuna Değil Ekip Biçmeye Koşuyorlar

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir Menderes’teki Bulgurca İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, zil çaldığı gibi beton alanlarda oyun oynamak yerine kendi ekip biçtikleri hobi bahçelerine koşuyor. İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan Bulgurca İlkokulu ve Ortaokulu, öğrencilerin teneffüslerde sık sık arbede yaşamasını engellemek,

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun