Menu
RSS

Perşembe, 05 Ekim 2017

Antalya Manavgat'ta Gasp Zanlıları Tutuklandı!

Manavgat İlçesi'nde 2 kişinin parasını gasp eden M.Y ve B.Ö. tutuklandı. Manavgat'ta 1 Ekim'de alışveriş yapan M.P ve S.P., eve dönerken M.Y ve B.Ö. tarafından duruldu. M.Y. ve B.Ö., tehdit edip şiddet kullanmak suretiyle M.P ve S.P.'nin alışveriş poşetleri ile parasını gasp etti.

Devamını okuyun...

Husumetlisini Takip Edip, Başından Vurarak Öldürdü!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Sakarya’nın Hendek İlçesi'nde, İ.E.Ç., husumetli olduğu Ahmet Özen'i takip edip, tabancayla başından vurarak öldürdü. Olay, saat 17.15 sıralarında, Hendek Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İ.E.Ç., husumetli olduğu boyacılık yapan Ahmet Özen'i girdiği bir işyerine kadar takip etti.

Devamını okuyun...

CHP, Finike'de 2 Bin Kişilik Aşure Dağıttı

CHP Finike İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından aşure dağıtıldı. CHP Finike ilçe binasında Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine; CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP İlçe Başkanı Okan Tanır,

Devamını okuyun...

Antalya’da Motosiklet Hırsızı Tutuklandı!

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde motosiklet hırsızlığına karıştığı belirlenen şüpheli tutuklandı. Yayla Mahallesi'nde meydana gelen 3 motosiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından araştırma başlatıldı.

Devamını okuyun...

Antalya’da CHP'li Gençlerden Kuşlara Yuva

CHP Antalya Gençlik Kolları üyesi bir grup genç, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde kuşlar için ağaçlara yuva astı. Konyaaltı İlçesi'nde Emekliler Kahvesi'ne, Muratpaşa İlçesi'nde Aydın Kanza Parkı'na ve Kepez İlçesi'nde Dokuma Park'a 20 adet el yapımı kuş yuvası yerleştirildi.

Devamını okuyun...

Öğrenci Oyun Oynarken Düştü; Başına Sıranın Demiri Saplandı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kocaeli’de bir ilkokulda 7 yaşındaki bir çocuğun başına sıra demiri saplandı. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Barış Mahallesi’nde bulunan Yahya Kemal Bayatlı İlkokulunda okuyan M.F.Y. isimli 1. sınıf öğrencisi sınıfında oyun oynadığı sırada ayağı kayarak düştü.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun