Menu
RSS

Pazar, 03 Nisan 2016

AKBEM'de Öğrenciler Eğlenerek Öğreniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere nitelikli eğitim olanakları sağladığı Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi(AKBEM) öğrencileri hem sosyal ve sanatsal faaliyetlerle boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendiriyor hem de uzman eğitmenler nezaretinde sınavlara hazırlanıyor.

Devamını okuyun...

Kepez'de Abone Artarsa Daha Çok Mahalle Gazla Buluşacak

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi ve gaz dağıtım şirketi Enerya, Kepez’de doğalgaz götürülen ve götürülecek olan mahallelerin muhtarları için bilgilendirme toplantısı düzenledi. 15 mahallede 70 bin konutu doğalgazla buluşturduklarını söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, abone sayısı artarsa daha çok mahalleye doğalgazla buluşacağını söyledi.

Devamını okuyun...

Likya Yolu'nda Alternatif Turizm Yürüyüşü

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Dünyanın en iyi 10 uzun yürüyüş rotası olarak gösterilen Likya Yolu’na dikkat çekmek için, Antalya’nın Demre ilçesinde yürüyüş düzenlendi. Fethiye’den başlayarak Antalya’ya kadar uzanan ve tarihte Likya olarak adlandırılan Teke yarımadasındaki patikalardan bir kısmının işaretlenip haritalanması ile oluşturulmuş yürüyüş alanı olan Likya Yolu’nda yürüyüş gerçekleştirildi.

Devamını okuyun...

Kepez'de Survivor Heyecanı

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi’nin 70 dönümden oluşan ve içerisinde atla gezinti alanının ve çelik halatta kayma aktivitesinin olduğu macera parkı açılıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’ya bir ilk eser daha kazandırdı.

Devamını okuyun...

AESOB Yeni Başkanını Seçiyor

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı 51 yaşındaki Abdullah Sevimçok'un vefatıyla boşalan başkanlık koltuğu, perşembe günü yönetim kurulu toplantısında 2 yıl süreyle yeni sahibini bulacak.

Devamını okuyun...

Akseki'de Kar Kalınlığı 2 Metreyi Buluyor

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerinde plaj düzenlemeleri ve temizliği yaparken, Akseki'nin Göktepe Yaylası'nın kar nedeniyle kapalı olan yolunu iş makineleri ile açıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi bir yandan dünyaca ünlü sahil ve plajları yeni sezona hazırlarken diğer yandan da Torosların zirvesinde kar temizliği yapıyor.

Devamını okuyun...

Antalyalı Engelli Melek Yardım Meleği Arıyor

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya'da 5 yıl önce geçirdiği obezite ameliyatı sonrasında bir daha ayağa kalkamayan ve yüzde 99 engelli olan 24 yaşındaki Melek Yiğit, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Antalya'da 5 yıl önce geçirdiği obezite ameliyatı sonrasında bir daha ayağa kalkamayan ve yüzde 99 engelli olan 24 yaşındaki Melek Yiğit, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun