Menu
RSS

Salı, 26 Nisan 2016

Dut Yerken Ağaçtan Düşen Suriyeli Çocuk Öldü

Antalya'da dut yemek için çıktığı ağaçtan düşen Suriye vatandaşı 9 yaşındaki Azat Raşit, yaşamını yitirdi. Olay, 24 Nisan günü Kepez İlçesi'nde meydana geldi. Ailesiyle önce Hatay, daha sonra Antalya'ya gelen Suriyeli Azat Raşit ile 8 kardeşi, Hüsnü Karakaş Mahallesi'ne bir eve yerleşti.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Cezaevi Firarisi Yakalandı

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde cezaevi firarisi yakalandı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Antalya Açık Cezaevi'nden firar eden ve hakkında 14 ayrı suçtan toplam 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan

Devamını okuyun...

EXPO 2016’ya 3 Günde 90 Bin Ziyaretçi

EXPO 2016 Antalya sergi alanı, gün boyu süren farklı etkinlik ve aktivitelerle ziyaretçilerini ağırlıyor. İlk 3 günde 90 bin kişinin ziyaret ettiği EXPO 2016'da Osmanlı Bahçesi, Torku Çocuk Adası ve Çocuk Faaliyet Alanında yapılan aktiviteler ziyaretçilerin beğenisini topluyor.

Devamını okuyun...

Kepez’in Yeni Havuzu Doldu

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi’nin Dokuma Parkı yanında yaptırdığı açık yüzme havuzu, açılış öncesinde suyla doldurulup test edildi. Dokuma Kent Parkı yanındaki 7 dönümlük alan üzerine kurulu olan tesisteki bin 176 metre kare büyüklüğündeki 8 kulvarlı havuz, 1.20, 1.40 ve 1.60 derinliklerinde yapıldı. 

Devamını okuyun...

Antalya’da 13 Kilo Esrar Yakalandı

Antalya’da lüks otomobille uyuşturucu ticareti yapan Y.Y, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik ekipleri, İstanbul'dan temin edilen uyuşturucunun lüks otomobille Antalya'ya getirileceği bilgisine ulaştı.

Devamını okuyun...

Alanya’dan Asker Ve Polise 25 Ton Meyve

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Antalya'nın Alanya İlçesi'nden, terörle mücadelede görev yapan asker ve polislere 25 ton meyve gönderildi. Alanya Muz Üreticileri Birliği ve Alanya Hal Derneği tarafından Güneydoğu'daki terör operasyonlarında görev yapan asker ve polislere dağıtılmak üzere muz, portakal ve yenidünyadan

Devamını okuyun...

Yeni Anayasa Alanya’da Ele Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Yeni Anayasa ve Yeni Türkiye' konulu 'Yeni Türkiye Buluşmaları Konferansları' dizisi, Alanya'da gerçekleştirildi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'ndaki 'Yeni Anayasa ve Yeni Türkiye' konulu konferans, Prof. Dr. Muharrem Kılıç moderatörlüğünde yapıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun