Menu
RSS

Cumartesi, 02 Nisan 2016

İşte Yeni Sigara Yasakları

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yeni sigara düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni düzenlemeye göre restoran işletmeleri artık açık alanda olsalar bile sigara içilebilen ve içilemeyen bölgeler oluşturacak. 

Devamını okuyun...

Ümit Uysal Kolay Lokma Olmadığını Gösterdi

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla Muratpaşa Belediyesi’nin devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyelerinin belediyenin devam eden ve tamamlanan projeleri ile ilgili basın mensuplarıyla birlikte inceleme gezisi yaptı.

Devamını okuyun...

Manavgat'ta Traktörün Altında Kalan Çiftçi Öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devrilen traktörün altında kalan vatandaş kaybetti. Edinilen bilgiye göre Şevket Rüzgar (72) Oymanıpar Mahallesi Iğrışlar Sokakta bahçede çift sürdüğü 07 LD 518 plakalı traktörün yaklaşık 2.5 metre yüksekten düşerek devrilmesi sonucu traktörün altında kaldı.

Devamını okuyun...

Büyükşehirli Minikler ‘den EXPO 2016'ya Çiçek Bahçesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi öğrencileri için Çiçek ve Çocuk temalı EXPO 2016 Sergi Alanı’nda çiçek bahçesi oluşturuldu. EXPO 2016 Antalya’nın açılmasına sayılı günler kala, Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi öğrencileri adına, EXPO 2016 Sergi Alanı’nın bir bölümüne çiçek dikildi.

Devamını okuyun...

Antalya Okullar Ligi'nde Hentbol Heyecanı

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Okullar Ligi'nde hentbol heyecanı futbol, basketbol ve voleybol branşlarında birbirinden çekişmeli mücadeleler yaşanan Okullar Ligi'nde, hentbolda da müsabakalar başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri spora teşvik etmek ve spor alt yapısı oluşturmak için Türkiye'de ilk kez hayata geçirdiği Okullar Ligi'nin ikinci sezonu devam ediyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun