Menu
RSS

Perşembe, 14 Nisan 2016

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne Kalite Belgesi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hemşirelik Fakültesi, 'TS-EN İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi' belgesi aldı. AÜ Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen belge takdim törenine, AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm, Türk Standartları Enstitüsü yetkilileri, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Devamını okuyun...

Bakan Işık Ulusal Gözlemevini Ziyaret Etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Antalya’da bulunan Türkiye Ulusal Gözlemevi’nin ziyaret eden ilk bakan oldu. Bakan Işık, gözlemevinin çevresinde bulunan taş ocaklarının gözlem yapılmasına zarar verdiğini ve gerekli tedbirlerin alınacağı müjdesini verdi.

Devamını okuyun...

UAÜ’ye Deprem Mimarlığında Dünya Birinciliği

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri Amerikan Deprem Mühendisliği Araştırma Enstitüsü (EERI) tarafından düzenlenen yarışmada geliştirdikleri proje ile dünya çapında 33 üniversite arasından genel değerlendirmede beşinci, mimari değerlendirme kategorisinde ise dünya birincisi olarak ülkeye döndü.

Devamını okuyun...

Korkuteli’nde Kıbrıs Gazilerine Berat Ve Madalyaları Verildi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Korkuteli Askerlik Şube Başkanlığı, Korkuteli’deki 9 Kıbrıs gazisine törenle madalya ve beratlarını takdim etti. Korkuteli Askerlik Şubesi Başkanlığında gerçekleşen törene Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mutluay Oskay, Gaziler derneği Başkanı Mehmet Çoban, Askeri erken ve Kıbrıs gazileri katıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun