Menu
RSS

Cinnet Geçiren Damat Dehşet Savurdu

Cinnet Geçiren Damat Dehşet Savurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde cinnet geçiren damat, kayınpederini bıçakla yaraladı. Boğazında sıyrıklar bulunan adam hastaneye kaldırılırken, aldığı aşırı dozda ilaç sebebiyle fenalaşan damat, midesi yıkanarak tedavi altına alındı.

Olay, Hisar Mahallesi Barış Manço Parkı yanında bulunan lojmanlarda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşi ve çocuğuyla birlikte lojmanlarda ikamet eden B.Ş., eşiyle tartıştığı sırada eve kayınpederi ve kayınvalidesinin gelmesiyle birlikte tartışma büyüdü.

Sinirlenen ve almış olduğu ilaçların da etkisiyle kendini kaybeden damat B.Ş., elindeki bıçakla kayınpederi M.K.'yı boğazından yaraladı. Komşuların, evden yükselen sesleri duyarak polis ve 112'yi aramasının ardından olay yerine emniyet güçleri ve ambulans sevk edildi.

Yaralı kayınpedere ilk müdahale 112 acil servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılırken, boğazında küçük sıyrıklar bulunan M.K, daha sonra Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cinnet geçirdiği belirlenen ve polisler tarafından evden çıkarılan B.Ş, Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek midesi yıkandı. B.Ş. hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Side Anadolu Hastanesi Yoğun Bakım Servisine sevk edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım