Menu
RSS

CHP Muratpaşa'da 4 Aday Başkanlık İçin Yarışacak

CHP Muratpaşa'da 4 Aday Başkanlık İçin Yarışacak

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı için 4 aday yarışacak. Adaylardan üçü, art arda adaylıklarını açıkladı. CHP'de kongre heyecanı devam ediyor. İlçe başkanlıkları için adaylar resmi açıklamalarını ilçe binalarında yapmaya başladı.

En çok delegenin yer aldığı Muratpaşa İlçe Başkanlığı için de adaylar resmi açıklamalarını yaptı. Mevcut başkan Ahmet Kumbul'un aday olmayacağını açıklamasının ardından önce avukat Mustafa Altan Kızıltan adaylığını iki hafta önce ilan etti.

Bugün ise 3 isim, art arda adaylıklarını Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nda açıkladı. İlçe binasındaki açıklamalara çok sayıda partili katıldı. Kızıltan'ın ardından adaylığını açıklayan isim müteahhit Hasan Öder oldu.

Öder, 2019 seçimlerinin büyük önem kazandığını söyledi. Kendinde sorumluluk gördüğü için aday olduğunu belirten Öder, "Tek amacım ülkemizi daha üst seviyeye çıkarmak. Arkadaşlarımızın elinden tutup partimizi iktidara taşımak istiyorum. Kimsenin adamı değilim, partililerimin yoldaşıyım" dedi.

'Mahallelerdeki Yapılanmayı Güçlendireceğiz'

Ardından Ali Gülkanat adaylık açıklamasını okudu. CHP'ye hizmet etmek ve sorumluluk almak için aday olduğunu belirten Gülkanat, örgütle daha büyük sorumlulukları ele alacaklarını söyledi. Gülkanat, seçildiği takdirde mahallelerdeki yapılanmayı güçlendireceklerini anlattı.

Hasan Şahin'e Destek

Son adaylık açıklamasını ise ticaretle uğraşan Hasan Şahin yaptı. Ailesi ile platforma çıkan Şahin'e partililerin desteği büyük oldu. Şahin, kenardan izlenecek günlerde olmadıklarını, tam tersine omuz omuza mücadele gününde olunduğunu söyledi.

Referandumda Muratpaşa'da ortaya çıkan 'hayır' bloğunu büyütmek hedefinde olduğunu belirten Şahin, "Ülkemizi karanlıktan kurtarmalıyız. Sokaklarda olmalıyız, haklıyız ve yakın zamanda kazanacağız.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu adalet için 500 kilometre yürürken yorulmadı, bizim yorulmaya hiç hakkımız yok" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 4 aday, el ele platformda partilileri selamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım