Menu
RSS

Başkan Menderes Türel'in Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Menderes Türel'in Çocuk Bayramı Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel mesajında, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Türk halkına ve çocuklara hediye eden

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Gazi Meclisin kurucularını minnetle andığını, aynı zamanda demokrasi ve milli irade bayramı olan 23 Nisan'da bütün demokrasi şehitlerini de saygı ve rahmetle yâd ettiğini kaydetti.

Menderes Türel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını huzur ve güven içinde kutlamamamızı, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimize ve son günlerde terörle mücadelede şehit düşen güvenlik kuvvetlerimize de borçlu olduğumuzu unutmuyoruz.

Türk milleti darbe girişimlerine ve teröre karşı mücadelesini 1920 ruhuyla devam ettirmektedir. Bu yıl 23 Nisan'ı bu gururla kutluyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak emanet almış olduğumuz bu şerefli mirası koruyarak çocuklarımıza devretmek ve onlara güzel bir gelecek sağlamak üzere azim ve kararlılıkla çalışıyoruz."

Antalya'nın çocukların şehri olması için 23 Nisan etkinliklerini her yıl zenginleştirerek, Antalya dışından çocukları da misafir ettiklerine mesajında yer veren Türel, "Antalya'da doğmak, yaşamak nasıl ki bir şans ise 23 Nisan Bayramını Antalya'da yaşamak da aynı şekilde bir şanstır.

Çocuklarımızın ve ailelerimizin 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yaşamasını diliyor, bu vesileyle bütün evlatlarımıza sevgilerimi sunuyorum. En güzel bayramlar çocuklarımızın olsun" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım