Menu
RSS

Başkan Menderes Türel: CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul Hayal Dünyasında!

Başkan Menderes Türel: CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul Hayal Dünyasında!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'un, Büyükşehir Belediyesi'nin Akdeniz Kent Parkı ihalesinin kamuyu zarara uğrattığına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. Türel, Kumbul'un hayal dünyasında yaşadığını söyledi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Başkan Menderes Türel, CHP'li Mustafa Akaydın döneminde '5 milyona yapıldı' denilen projenin bir çevre düzenlemesi olduğunu, ayrıca projenin 5 milyon liraya değil 9 milyon liraya tamamlandığını aktardı. Türel, açıklamasında şöyle dedi:

"Bizim yaptığımız proje ise yap- işlet- devret modeli ile yapılan projedir. Üstelik eski Minicity ve geride kalan bölgenin tamamını kapsamaktadır. Bizim modelimizde projenin tamamını yatırımcı yapıyor.

Üstelik her yıl belediyeye 3 milyon 250 bin TL artı KDV ve hasılattan da yüzde 2 pay verecektir. Süresi tamamlandığında ise yapılan yatırımın tamamı belediyeye kalacaktır.

Her şeye karşı muhalif olma duygusuyla yaptıkları açıklamalarda bile kendilerini yalanladıklarını ne zaman anlayacaklar. Bizim projemiz basit bir çevre ve peyzaj düzenlemesi değil, büyük bir yaşam alanı oluşturma çabasıdır.

Antalya'nın en güzel yerinde adeta atıl bir konuma gelen alanı cazibe merkezi yapacağımızı anladıkları için ucuz siyaset ile karalama çalışmalarını bu millet yutmaz."

"Bizim projemizde, çocuklar için oyun parkı, macera park, kaykay pisti ve tırmanma duvarları bulunan ekstrem spor alanları, geleneksel el sanatları satış üniteleri, açık spor alanları ve Kelebek Parkı'nın bulunduğu kültür ve yaşam alanları, insanların kaliteli vakit geçirebileceği etkinlik alanları ve yeme içme üniteleri ile seyir terasının bulunduğu devasa bir yatırım söz konusudur."

"Ahmet Kumbul'un açıklamasının ilkokul seviyesinde mişli, muşlu şeklinde yapılmış olması bile hayal dünyasında yaşadığını gösterir.

Bu hayalci arkadaştan en azından bundan 4 yıl önce kendi dönemlerinde katledilen falezleri hatırlayarak gerçekler ile yüzleşmesini beklerdim.

Yapacağımız her projede doğal sit alanlarını, arkeolojik sit alanlarını koruduğumuzu CHP İl Başkanı çok iyi biliyor. Maksat muhalefet olsun, adımı bir nebze duyurmak için Menderes Türel'le ilgili açıklamalar yapayım tavrı eski usul siyasettir. Menderes Türel isminden size ekmek çıkmaz."

yukarı çık
0
Paylaşım