Menu
RSS

Başkan Hakan Tütüncü 111 Çiftin Nikahını Kıydı

Başkan Hakan Tütüncü 111 Çiftin Nikahını Kıydı

Kepez Belediyesi'nin ana sponsoru olduğu Anadolu Renkleri 1. Akdeniz Festivali'nde, Belediye Başkanı Tütüncü 111 çiftin nikahını kıydı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu Renkleri 1. Akdeniz Festivali'nde 111 çiftin nikahını kıydı.

80 ilin vatandaşlarının bir araya geldiği ve Antalya'nın tanıtıldığı festivalin finali, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yapıldı. Bu sebeple 111 engelli çiftin nikahının kıyıldığı panayır havasındaki festivalin finali, Dokuma Park'ta gerçekleştirildi.

Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın'ın organize ettiği festivale eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile katılan Başkan Tütüncü, sevgi gösterisiyle karşılaştı. Çeşitli gösterilerin de sergilendiği festivalde, Tütüncü çifti vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, güzel bir şehir meydana getirirken aynı zamanda gönüllerde de yer etmek gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin her ilinden katılımın gerçekleştiği festivalde ortak paydanın Türkiye Cumhuriyeti olduğu vurgusu yapan Tütüncü, hep birlikte ay yıldızlı bayrağımızın daha da yükseklerde dalgalanması için çabalayacaklarını söyledi.

ENGELLİ ÇİFTLERE MUTLULUK TEMENNİSİ

Çiftlerin nikahını kıyan Başkan Tütüncü, nikah cüzdanlarını festivalin düzenleyicileri ve destekleyicileri ile beraber verdi. Bugüne kadar en fazla 30 çiftin nikahını kıydığını belirten Tütüncü, “Bu anlamda ben de bir rekor kırdım. Kardeşlerimiz sıcacık yuvalarında mutlu olsunlar" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım