Menu
RSS

Başkan Böcek'ten ZMO'ya Ziyaret

Başkan Böcek'ten ZMO'ya Ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin yeni başkanı Vural Şahin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Böcek, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şubesi’nin yeni başkanı Vural Şahin’i ziyaret etti.

Başkan Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerle göreve gelen Vural Şahin ve yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Böcek, Antalya’nın ülke genelinde turizm kadar tarımın da lokomotifi olduğunu belirterek, “Ancak ne var ki gerek tarım politikaları gerek ise bu alandaki girdi maliyetlerinin yüksek olması çiftçilerimizin belini bükmekte.” dedi.

"Tarımı Önemsiyoruz"

Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak meslek odalarıyla her zaman birlik içinde çalıştıklarını belirterek, “Meslek örgütlerimiz bizler için önemlidir. Odaların fikir ve düşüncelerini hayata geçirecek olduğumuz bütün projelerde dikkate alıyoruz.

Bu bağlamda geçtiğimiz yıl bölgemizde 7 bin 500 turunçgil ve 20 bin nar ağacında zararlı böceklerle mücadele eden yararlı böcek uygulaması başlattık.

Bununla birlikte yine bölgemizden ülkemiz geneline yayılan Çandır Fasulyesinin yetiştiriciliğini yaptık. Tüm bu çalışmaları ziraat mühendislerimizle birlikte yürüttük.” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek üyelerin sorularını cevaplandırarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vural Şahin’de Başkan Muhittin Böcek’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım