Menu
RSS

Başbakan Yıldırım, Canlı Bağlantıyla Antalya’da Anaokulu Açtı

Başbakan Yıldırım, Canlı Bağlantıyla Antalya’da Anaokulu Açtı

Antalya’da yapımı tamamlanan Özen Külahçıoğlu Kızılay Anaokulu, Başbakan Binali Yıldırım'ın canı yayınla bağlandığı törenle açıldı. Başbakanlık himayesinde Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Kızılayı, bağışçılar ve Türk Kızılayı İstanbul Şubesi tarafında hazırlanan '81 il 81 Anaokulu Toplu Açılış Töreni' gerçekleştirildi.

Başbakan Binali Yıldırım, aralarında Antalya'nın da olduğu 12 ile canlı yayınla bağlanarak toplu açılış yaptı. Törende, Antalya'da Kepez ilçesi Varsak Karşıyaka Mahallesi 1001 Sokak'taki Varsak Ortaokulu bahçesine hayırsever Özen Külahçıoğlu

tarafından yaptırılan 3 derslik 60 öğrenci kapasiteli Özen Külahçıoğlu Kızılay Anaokulu'nun açılışı yapıldı. Törene, Vali Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve vatandaşlar katıldı.

Vali Münir Karaloğlu, törene canlı yayınla bağlanan Başbakan Binali Yıldırım'a kurdele kesimi öncesi kısa bir sunum yaptı.

Antalya'da yatırımların son hızla devam ettiğini belirten Karaloğlu, eğitimin istenen seviyeye gelmesi için anaokullarının önemli olduğunu vurguladı.

Karaloğlu daha sonra beraberindekilerle anaokulu öğrencilerinin tuttuğu kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Karaloğlu, daha sonra anaokulunu inceleyip bilgiler aldı.

yukarı çık
0
Paylaşım