Menu
RSS

ATSO ve Baro'dan Eğitim Protokolü

ATSO ve Baro'dan Eğitim Protokolü

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Barosu, eğitim alanında işbirliği protokolü imzaladı.

ATSO Başkanı Davut Çetin ile Antalya Baro Başkanı Polat Balkan'ın imza attığı protokol törenine, ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, sayman üye Hüseyin Barut, Antalya Barosu eski Başkanı Zafer Köken ve Baro yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yapılan protokolün Baro ve ATSO'nun önemli bir işbirliği adımı olduğunu belirten ATSO Başkanı Davut Çetin, "ATSO olarak kişisel ve mesleki eğitim konusuna özel önem veren, bu konuda yoğun olarak çaba sarf eden bir kurumuz.

1998 yılından beri düzenli olarak eğitim programları uyguluyoruz. Şu an eğitim faaliyetlerimizi 'ATSO Akademi' adını verdiğimiz bir kurumsal yapı altında yürütüyoruz. Bu kurumsal yapıyla 'Hayat boyu Öğrenmeye' destek olmak vizyonuyla sürekli daha iyiyi hedefliyoruz" dedi.

ATSO'nun eğitim faaliyetlerine başladığı 1998 yılından bugüne kadar 46 bin 247 kişinin yararlandığını ifade eden Başkan Davut Çetin, "Odamız bünyesinde bugüne kadar neredeyse Gazipaşa İlçesi'nin nüfusu kadar kişiye eğitim verildi.

2016 yılında düzenlediğimiz 102 eğitimden 2 bin 654 kişi yararlandı. Bu eğitimlerden aldığımız memnuniyet oranı da yüzde 90'ın üzerinde gerçekleşti" dedi.

Herkese Hitap Eden Eğitimler

ATSO Akademi çatısı altında verilen eğitimler ile çok geniş kitlelere hitap ettiklerini vurgulayan Başkan Davut Çetin, "Sanayide kaynakçılık yapan arkadaşımızdan üst düzey yöneticiye, su tesisatçısından bankacıya kadar farklı alanlarda hizmet veren tüm üyelerimiz ve çalışanları için eğitim programları düzenliyoruz.

Eğitim programlarımızı üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda sürekli yeniliyor ve günceli takip ediyoruz. Ekonomi çarklarını döndüren insanlarımıza ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vererek kentimizde üretilen katma değeri artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

"Protokol Zenginlik Katacak"

ATSO ile Baro arasında imzalanan protokolle iki kurumun birbirine zenginlik katacağını dile getiren Başkan Davut Çetin, "Protokolle avukatlarımız bilgi birikimlerini ATSO Akademi'nin eğitim havuzuna dâhil edeceğiz.

Talep ettiğimiz, uzmanlık gerektiren konularda Baromuz bize ücretsiz eğitimci desteği sağlayacak. Baroda çalışan arkadaşlarımız da eğitimlerimizden ücretsiz faydalanma imkânına sahip olacaklar" dedi.

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan da "Protokolle hem Baromuz hem de ATSO karşılıklı bir fayda sağlayacak. Antalya'nın iki büyük STK'sı olarak bu işbirliği anlaşması da umarım bir başlangıç olacak ve daha büyük işbirliklerinin müjdecisi olacaktır" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım