Menu
RSS

ANTGİAD’da Pandemi Döneminde Kafe & Restoran Perakendeciliğine Bakış” Konuşuldu

ANTGİAD’da Pandemi Döneminde Kafe & Restoran Perakendeciliğine Bakış” Konuşuldu

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Online üye toplantı konuğu Globe Restaurants Genel Müdürü Gürol Çıragöz oldu. “Pandemi Döneminde Kafe & Restoran Perakendeciliğine Bakış” konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, 30 yıllık köklü bir dernek olarak çalışmalarımıza pandemi koşullarında da devam ediyoruz. Dernek olarak üyelerimizle bir araya gelemesek de günün şart ve koşullarına hızlıca uyum sağlayarak projeler geliştirmeye,

Antalya ekonomisine ve sosyokültürel yapısına katkı koymaya devam ediyoruz. Kadın dernekleri hariç iş insanları dernekleri arasında en çok kadın üyeye sahip derneklerin başında geldiğimizden dolayı büyük mutluluk duyuyor, tüm kadın üyelerimizin kadın girişimciler gününü kutluyorum.

Toplantı konuğu Gürol Çıragöz; Covid-19 sürecinden kafe & restoran sektörü nasıl etkilendi? Pandemi döneminde oyunun yeni kuralları neler oldu? Yeme içme sektöründe teknolojiden nasıl faydalanabiliriz? Al Götür ve Paket Servis için neler yapmalı?

Müşterilerin beklentilerinin nasıl değiştiğine değindi.

Yaşamakta olduğumuz Pandemi sürecinde çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı her şeyden önce gelmektedir. Hijyene her zamankinden daha çok önem vermeli ve bağışıklığımızı güçlü tutmalıyız. Bunun için de sağlıklı beslenmek çok önemli.

Tüketicilerin güven duydukları markaların öne çıkacağını ve menülerde bağışıklığı güçlendirecek daha sağlıklı yiyecek ve içeceklerin tercih edileceğini düşünüyoruz. Temassız olarak menüye erişim, masadan sipariş verebilme ve ödeme alabilme gibi teknolojiler yaygınlaşacak.

Covid-19 sürecinde gelen kısıtlamalardan dolayı Gel Al ve Paket Servis uygulamaları önemini artıracak. Aşı çalışmalarının hız kazanması ve havaların 2021 yazına doğru tekrar ısınmasıyla birlikte 2020 yazından çok daha verimli ve keyifli bir yaz yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım