Menu
RSS

Antalyalılar, Candan Erçetin İle Coştu

Antalyalılar, Candan Erçetin İle Coştu

Muratpaşa Belediyesi ile Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu'nun düzenlediği '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Candan Erçetin konser verdi. Erçetin'in konseri öncesinde sahneye Muratpaşa Belediyesi sanatçısı İlke Türkdoğan çıktı.

Türkdoğan'ın seslendirdiği türkülere meydandaki binlerce kişi eşlik etti. Ardından sahneye çıkan Candan Erçetin, yaklaşık 1.5 saat eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

Boydan boya çiçekli renkli bir kıyafetle sahneye çıkan Candan Erçetin'e, Murtapaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal övgüler yağdırdı.

Erçetin için 'Gerçek bir Cumhuriyet kadını' ifadelerini kullanan Başkan Uysal, “Onurlu, yiğit bir sanatçıyı, son derece çağdaş, gerçekten kişilikli bir insanı burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Şiddet gören kadınlara yardım eden Al Yazma Grubu'muz var. Bu yazma da onun sembolü. Birkaç dakika takar mısınız?" diyerek sanatçıya elindeki yazmayı verdi. Candan Erçetin ise "Memnuniyetle" diyerek aldığı yazmayı, konser sonuna kadar boynundan çıkarmadı.

Candan Erçetin, şarkı aralarında yaptığı konuşmada ise, "Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki, Kurtuluş Savaşı'ndan bugünlere, bizim bugünümüzü özgür yaşayabilmemiz için canını verenlerin ardı arkası kesilmedi. Yüreğimizi dağlıyor ama, elden gelen de bir şey yok gibi. Şimdilik en azından" dedi.

Erçetin, konserini, "Bugün Antalya'nın doğum günüydü, bugün Türkiye'nin doğum günüydü, doğum gününün kutlu olsun Antalya, doğum Günü'n kutlu olsun Türkiye" sözleriyle tamamladı.

yukarı çık
0
Paylaşım