Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalyalı Taksiciler Şehitleri Unutmadı

Antalyalı Taksiciler Şehitleri Unutmadı

Antalya’da üç taksici esnafı şehitleri anmak için, araçlarının arka camlarına Türk bayrağı zemini üzerine Ömer Halisdemir başta olmak üzere şehitlerin fotoğraflarını astı.

Antalya'da yaklaşık 3 bin üyesi bulunan Antalya Taksiciler Grubu (ATG) şehitler için bir çalışmaya öncülük etti. Kullandıkları otomobillerin arka camına Türk bayrağı zemini üzerine 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir, İzmir'de terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, Diyarbakır'da bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Furkan Demir ve Hakkari Yüksekova'da terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle'nin fotoğraflarını yapıştırdı.

Araç sahipleri Aydın Kaymaklı, Şahin Kaya ve Mehmet Kaya'nın geçen çarşamba günü başlattığı uygulama kısa sürede taksici esnafından büyük ilgi gördü. Birçok taksici uygulamayı yaptırmak için başvuruda bulundu.

ATG grup yöneticisi Serdar Ünal, Antalya'da sadece ulaşımda faaliyet göstermediklerini sosyal sorumluluk ve her türlü ülke meselesine de duyarlı yaklaştıklarını söyledi.

Uygulama yaptıkları özel tasarımın trafikte sorun çıkarmayacak güvenli bir çalışma olduğunu da belirten Ünal, “Şehitlerimizi unutmadığımızı ve her zaman anmak için böyle bir çalışma yaptık.

Trafikte araçlarımızı gören diğer sürücülerde kimi zaman klakson çalarak kimi zaman da trafik ışıklarında durunca yanımıza gelip tebrik ederek desteklediklerini belirtiyor. Şimdilik 3 araçla başladık ama büyük bir başvuru patlaması oldu kısa süre sonra tüm araçlarda böyle bir çalışma görebiliriz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım