Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalyalı Şehit, Akkabak Doğum Gününde Anıldı

Antalyalı Şehit, Akkabak Doğum Gününde Anıldı

Mardin’in Midyat İlçesi'nde 2 yıl önce şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak, doğum gününde adını taşıyan okulda düzenlenen törenle anıldı. Tören sırasında şehidin dedesi ve anneannesi gözyaşı döktü.

Mardin Midyat'ta 2 Ağustos 2015'te şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak doğum gününde geçen yıl adının verildiği Gebiz Mahallesi'ndeki Şehit Barış Akkabak İlkokulu'nda düzenlenen anma programla anıldı.

Programa şehidin dedesi Ramazan Akkabak, anneannesi Havva Akkabak, Kaymakam Haluk Şimşek, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Serik Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, İlçe Milli Eğitim Müdür İkram Ekiz, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törende konuşan Kaymakam Haluk Şimşek, "Bu vatan uğruna canını seve seve feda eden, bu millet için şehit olanları minnetle anıyoruz. Hepimiz Barış'ı kalbimizde yaşatıyoruz. Allah mekanını cennet eylesin, ruhu şad olsun" dedi.

Programda öğrenciler "Korkma Barış'ım" oratoryosunu sundu. Öğretmen Eda Özkan'ın okuduğu "Barış Koyun Çocukların Adını" şiiri ise duygusal anlar yaşattı.

Programın sonunda şehidin dedesi Ramazan Akkabak ile anneannesi Havva Akkabak'a Kaymakam Haluk Şimşek ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece çiçek, öğretmenler Dilek Kılıç ve Öznur Onat ise üzerinde Barış Akkabak adına yazılmış şiirin bulunduğu hediye verdi. Program Kuran okunması ve duanın ardından lokma ikramıyla sona erdi.

yukarı çık
0
Paylaşım