Menu
RSS

Başkandan Açıklama: Bu Partinin Aday Adayları Vardır! Sosyal Medyaya Kanmayın

Başkandan Açıklama: Bu Partinin Aday Adayları Vardır! Sosyal Medyaya Kanmayın

İYİ Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, "Bu partinin yöneticileri ve aday adayları vardır. Kaş Belediye Başkanlığını en iyi şekilde yapacak kişiler bu partinin içinde vardır" dedi. İYİ Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, bazı siyasilerin kendilerini sosyal medyada

İYİ Parti'nin Kaş Belediye Başkan Adayı olarak tanıttıklarını belirterek, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Kaş Belediyesi'nin İYİ Partili 5 üyesiyle birlikte değerlendirme yaptıklarını söyleyen İsmail Şah Yılmaz, "İYİ Parti genel seçimlerin ardından ülkemizde ve ilçemizde yeni katılımlarla daha da güçlenmiştir.

Kaş ilçesinde tecrübeli, eğitimli, kültürlü, dürüst, genç ve dinamik kadrolarıyla iyi belediyecilik anlayışıyla göreve hazırdır. Kaş'ı, iyi belediyecilik anlayışıyla yönetmek için, aday adaylarımız ve gönüldaşlarımızla hazırız.

Kaş'ın sorunlarını çözmek, daha iyi bir Kaş için İYİ Parti Kaş İlçe Başkanlığı olarak hazırız. Bu partinin yöneticileri ve aday adayları vardır. Kaş Belediye Başkanlığını en iyi şekilde yapacak kişiler bu partinin içinde vardır.

Sosyal medyada yapılan paylaşımların, İYİ Parti Kaş İlçe Başkanlığıyla ilişkisi yoktur. Hedefimiz Kaş'ı, Kaş'ta yaşayanlar için en ileri seviyeye taşımaktır" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım