Menu
RSS

Antalya Muratpaşa CHP Kadın Kolları’ndan Örnek Bir Proje

Antalya Muratpaşa CHP Kadın Kolları’ndan Örnek Bir Proje

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları sosyal sorumluluk projesi olarak üniversite öğrencilerine yönelik örnek bir proje geliştirdi. ‘Askıda Mutluluk Var’ adı altında hayata geçirilen projenin temel amacı, üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek yeme olanağı sağlamak.

Bu proje için ilk olarak Kaşıkhane Butik Restoran ile anlaşan CHP’li kadınlar, bu tür destek veren kuruluşların sayısını artırmaya çalışıyorlar.

Projenin Adı: Askıda Mutluluk Var

CHP Muratpaşa Kadın Kolları tarafından geliştirilen bu proje ile dar gelirli üniversite öğrencilerine destek olunması amaçlanıyor. Bu projeye destek veren restoranlardan biri olan Kaşıkhane Butik Restoran ile birlikte başlangıç yaptılar.

Restorana gidiyor, nefis ev yemeklerinden yiyorsunuz. Bütçenize göre seçtiğiniz menünün ücretini de ödeyip askıda olsun diyorsunuz. Daha sonra yurtlarda ve okullarda yapılan duyurularla haberdar olan öğrencilerimiz restorana gelip askıdaki yemeklerden yiyebiliyorlar.

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Omca Coşarcan Kaya tüm Antalyalılara seslenerek “Sosyal sorumluluk projelerimizden sadece biri olan Askıda Mutluluk Var’a tüm halkımızdan destek bekliyoruz” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım