Menu
RSS

Kumluca CHP Başkan Adayı Köleoğlu: Kumluca’da Sen Ben Yok Millet İttifakı Var

Kumluca CHP Başkan Adayı Köleoğlu: Kumluca’da Sen Ben Yok Millet İttifakı Var

Millet ittifakı ve CHP’nin Kumluca Belediye Başkan adayı Mustafa Köleoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Aydın’ı makamında ziyaret ederek hem teşekkür etti hem de seçim kampanyası hakkında bilgi verdi. Millet İttifakının Kumluca Belediye Başkan adayı CHP’li Mustafa Köleoğlu

İYİ Parti Antalya il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Köleoğlu İle Başkan Aydın 31 Mart 2019 seçim çalışmalarını konuştular.

Kumluca’da Sen Ben Yok Millet İttifakı Var

Ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın İYİ Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini söyleyerek, “Kumluca’da sen ben yok millet ittifakı var”,  hep beraber Kumluca’yı kazanmak için çalışacağız.

Mustafa Köseoğlu Başkanım zaten bizim tanıdığımız uyum içinde çalıştığımız ve çalışacağımız adayımızdır verimli bir görüşme oldu.  Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Köleoğlu,  Kumluca’da Kararsızların Yansıra AKP ve MHP Oylarına Talibiz

Millet İttifakının CHP’li Kumluca Belediye Başkan Adayı Mustafa Köleoğlu, Sayın İl Başkanımız Ahmet Aydın’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanım ile görüş alıverişinde bulunarak İyi ve verimli bir görüşme yaptık şeklinde konuşan Başkan adayı Köleoğlu,  

Kumluca’da seçim çalışmalarımızı kendi partililerimizden çok AKP, MHP’li ve bugüne kadar hiçbir partiye oy vermeyen seçmenleri kazanmaya yönelik sürdürüyoruz. 

Amacımız her kesimi seçim çalışmalarımıza dahil etmek, İYİ Parti İl Başkanlığının yanı sıra Kumluca ilçe teşkilatı ile de uyum içinde çalışma yürüyoruz. İYİ Parti ve CHP ile oluşturduğumuz Millet ittifakıyla Kumluca’da seçimi kazanacağız.

Son dönemlerde siyasi kutuplaşmanın arttığına dikkat çeken Mustafa Köleoğlu, Biz ideolojik sertlikle insanlara yaklaşmayacağız.  Kumluca’mızda her kesimi asgari müşterekte buluşturacağız,

Kumluca Artık değişim istiyor yeni ve genç yüzler görmek istiyor bizde bu tarife uyuyoruz, Kumluca’lı hemşerilerimiz bize karşı beklentilerin üstünde ilgi gösteriyor. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta sandıklardan zafer ile çıkacağız.

yukarı çık
0
Paylaşım