Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Korkuteli'de CHP'nin Kuruluşu Kutlandı

Antalya Korkuteli'de CHP'nin Kuruluşu Kutlandı

CHP'nin 95'inci kuruluş yıl dönümü Korkuteli'de törenle kutlandı. CHP'nin 95. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Korkuteli'deki Şehitler Anıtı'nda tören yapıldı. Anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, burada yaptığı konuşmada, "Geçmişi inşa eden CHP'liler geleceği de inşa edecek kararlılıktadır. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk ilke ve devrimlerinin, demokrasinin, laikliğin ve özgürlüklerin de güvencesidir.

Emekten, özgürlükten, adaletten, haktan, hukuktan yana halkın refahı, mutluluğu, ülkemizin geleceği için sorumluluk duygusuyla halkçı politikalar üreten, tek parti CHP'dir" dedi.

CHP’nin kuruluşundan bugüne tarihi hakkında bilgi veren Çıldır, vekil olarak görev alanlar hariç bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığını belirtti. CHP’nin saltanata son verenlerin partisi olduğunu ifade eden Çıldır konuşmasını şöyle sürdürdü:

“CHP bir devri kapatıp bir devir açanların partisidir. Her türlü baskıya rağmen ülkeyi dünya savaşının dışında tutmayı bilenlerin partisidir. Darbelerle kapatılsa da, malına mülküne el konulsa da, yöneticileri hapse atılsa,

arşivleri yakılsa ve eli kolu bağlansa da hiçbir darbecinin, hiçbir şeriat ve saltanat heveslisinin bu halkın gönlünden atamadıkları partidir. Zor zamanların partisidir. CHP şu anda Türkiye’yi bulunduğu krizden çıkarabilecek yegane partidir.

Türkiye’de demokrasinin ve hukuk devletinin karşısındaki en büyük tehdit, milli irade adına hareket etme iddiasıyla siyasi ve devleti tekeline almaya çalışan AKP iktidarıdır.

CHP içinde PKK ve FETÖ mensuplarını değil, Kuvayı Milliyecileri, devrimcileri görürsünüz.

Her siyaset bilimci bilir ki; cemaat ve tarikatlar muhafazakar partilerin oy depolarıdır ve bu partiler içinde taban bularak büyürle.

Bugün AKP iktidarıyla bir karşı devrim süreci yaşamaktayız. Bugün hem bireysel güvenliklerimizi ve özgürlüklerimizi, hem de demokratik rejimi tehdit eden adaletsizlik duygusu böyle bir tehlikeye işaret ediyor.

Geçmişi inşaa eden CHP’liler geleceği de inşaa edecek kararlılıktadır”

yukarı çık
0
Paylaşım