Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'na Rekor Ziyaretçi!

Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'na Rekor Ziyaretçi!

Konyaaltı Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde 24 Kasım-03 Aralık günleri arasında düzenlenen 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı 303 bin 600 kişi ziyaret etti. Konyaaltı Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı,

Konyaaltı Belediyesi standında düzenlenen törenle sona erdi. Vural Savaş, Ayşe Kulin, İhsan Eliaçık, Ergun Poyraz, Hanefi Avcı, Can Ataklı, Faruk Dilaver, Kahraman Tazeoğlu, Ataol Behramoğlu, Saygı Öztürk, Yılmaz Özdil, İsmail Saymaz,

Banu Avar, Ali Türkşen, Mavisel Yener, İrfan Değirmenci, Engin Alan, Sinan Meydan, Doğu Perinçek, Gürsel Tekin, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ahmet Yavuz, Naim Babüroğlu, Suat Suna, Canan Tan, Burcu Bahar, Enver Aysever, Ahmet Ümit gibi birbirinden değerli yazarın katıldığı fuarı bu yıl 303 bin 600 kişi ziyaret etti.

Antalya'da sekiz yıldır ülke çapında son derece önem teşkil eden bir fuar düzenlediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuara bu yıl 210 yayınevi ve 133 yazarın katıldığını söyledi.

303 BİN 600 KİŞİYİ AĞIRLADIK

10 günde fuarı ziyaret eden kişi sayısının ise 303 bin 600 kişi olduğunu dile getiren Muhittin Böcek, bu yıl Konyaaltı Fuar ve Konğre Merkezi'nde düzenlenen fuarın ülke genelinde rekor olabilecek ziyaretçi sayısıyla tamamladıklarını söyledi.

Binlerce Antalyalıyı bir birinden değerli yazar ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Böcek, "Geçtiğimiz yılki kitap fuarında bir söz verdik. Hemen Konyaaltı Fuar ve Kongre Merkezi için çalışmalara başladık. Ve 9 ay gibi kısa bir süre içinde yapımını tamamladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarını yeni fuar yerimizde açtık. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarını her geçen yıl daha da ileri bir noktaya taşıyoruz" dedi.

KÜLTÜR MOZAİĞİ OLUŞTURDUK

Açıldığı günden kapandığı güne kadar hemen hemen her gün yazar ve kitapseverlerle bir araya gelen Başkan Böcek, 10 gün süren fuar ile Antalya'da kültür mozaiği yarattıklarını söyledi.

Sevdiği yazar ve sanatçıyla tanışma fırsatı bulan ziyaretçilerin fuardan güler bir yüzle ayrıldıklarını söyleyen Başkan Böcek, bu mutluluğun kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, tüm yayınevi temsilcilerine ve yazarlara teşekkür etti.

Başkan Böcek, konuşmasının ardından yayınevi temsilcilerine ve yazarlara tatlı ikram etti. Fuarda yer alan stant temsilcileri ve yazarlar ise fuar süresince kendilerine her türlü desteği sunan Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım