Menu
RSS

Antalya Kepez CHP Belediye Başkan Adayı Dinç’e Esnaftan Çağrı: Kurtar Bizi Başkan

Antalya Kepez CHP Belediye Başkan Adayı Dinç’e Esnaftan Çağrı: Kurtar Bizi Başkan

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Kültür ve Şafak Mahallelerinde esnafla buluşan Dinç'e, bir vatandaşın, "Bunlardan kurtar bizi başkanım, koltuğa yapıştılar" dikkat çekti

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Dinç, seçim çalışmaları kapsamında Kepez esnafını ve mahallelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Kültür ve Şafak Mahallelerinde sokağa inen Dinç'e halkın ilgisi yoğun oldu.

75. Yıl Caddesi esnafını ziyaret eden, esnafla fikir alışverişinde bulunan ve projelerini anlatan Murat Dinç'e, sokakta denk gelen bir vatandaşın sarf ettiği sözler oldukça dikkat çekti.

Murat Dinç'i uzaktan görüp yüksek sesle seslenen vatandaş, "Bunlardan kurtar bizi başkanım, koltuğa yapıştılar. Yapsan yapsan sen yaparsın bu işi, arkandayız" dedi.

Çevredekiler tarafından oldukça ilgiyle karşılanan bu tepkiye Dinç'in cevabı, "Sizlerin desteğiyle kazanacağız inşallah" oldu. Adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren sahaya inip adım adım Kepez'de çalışan Dinç'e Kültür ve Şafak Mahallelerinde de ilgi büyüktü.

"Kepezli Kadınlara Müjde"

Kepez'de esnaf ve mahalleliyle buluşmalarını sürdüren Dr. Murat Dinç, 75. Yıl Caddesi esnafına "Merhaba" demek için iş yerlerine bir bir uğradı. 'Çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız' parolasıyla yola çıkan Murat Dinç,

uğradığı iş yerlerinde de yoğun ilgiyle karşılandı. Özellikle kadın ve gençlerin ilgi odağı olan Dinç'in, projelerinde kadınlara ve gençlere yönelik çalışmaların yoğunluğu dikkat çekiyor.

Üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğini vurgulayan Murat Dinç, "Belediyemizin vereceği destekle kadınlarımızın işlediği ürünlerden 'El İzi Pazarları' kurulacak.

Kadınlar üretime katkı sağladığında gelişmiş düzeyimizi ve refah seviyemizi arttıracağız. Ülkemiz de birçok yerde olduğu gibi Kepez'de de kadınlarımız ne yazık ki, ekonomik sıkıntılardan, çocuklarıyla ilgilenmekten,

ev işleriyle ilgilenmekten dolayı birçok sosyal olaydan geri kalıyor. Üstelik büyük bir çoğunluğu fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyor, ruhsal bunalımlar, içine kapanıklık, topluma entegre olamama gibi sıkıntılarla boğuşuyorlar. 

Kadınlarımıza, çocuklarını gözü kapalı emanet edebileceği, üst düzey güvenlik ve sağlık önlemi barındıran kreşlerin yanı sıra, spor merkezlerinde spor yapma imkanı, avukat, psikolog ve diyetisyen desteği de sağlayacağız.

Kepezli kadınlar, sosyalleşecek, üretecek, kazanacak" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım