Menu
RSS

Antalya KALEDER Kadınlar Korosu'ndan Konser

Antalya KALEDER Kadınlar Korosu'ndan Konser

Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Türk Sanat Müziği Kadınlar Korosu, şarkı severleri 'Şarkılardan Fal Tuttum' adlı konserde bir araya getirdi.Türkiye'de ilk 'İmamlar Korosu'nu kuran ve birçok bestesi dillerden düşmeyen

şef Kemal Olguncan'ın çalıştırdığı KALEDER Türk Sanat Müziği Kadınlar Korusu'nun konseri, Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşti. KALEDER Başkanı Hasan Kilit ile dernek üyesi esnafın da izlediği konsere ilgi büyük oldu.

Avni Anıl, Suat Sayın, Gültekin Çeki, Ferit Sıdal, Erol Sayan, Gündoğdu Duran, Şekip Ayhan Özışıl gibi ünlü bestekârların eserleri seslendirildi.

Şef ile saz heyeti hariç tüm üyeleri kadın olan KALEDER Türk Sanat Müziği Korosu'nun konserinin sunumunu Saniye Olguncan yaptı.

Koro üyelerinin tümü birer şarkı yorumladı. Bazı şarkılar koro halinde dinlendirilirken şef Kemal Olguncan da kemanıyla eşlik etti.

Konserin son şarkısı şef Kemal Olguncan'ın bestelediği ve kendi sesiyle yprumladığı 'Antalyam' adlı eser oldu. Konser sonunda KALEDER Başkanı Hasan Kilit, koro şefi Olguncan'a, koro üyelerine, salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti.

yukarı çık
0
Paylaşım