Menu
RSS

Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'dan Veda Ziyareti

Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'dan Veda Ziyareti

Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'i ziyaret etti. ATSO Başkanı Davut Çetin, nisan ayında emekliye ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya görev yaptığı süre boyunca kente yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Davut Çetin, "Emniyet Müdürümüz göreve geldiği günden bu yana başta kent güvenliği olmak üzere çok önemli çalışmalar yaptı" dedi.

Uzunkaya'nın yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından birinde zor bir görev üstlendiğini de ifade eden Başkan Davut Çetin, "Bir buçuk yılı aşkın sürede birçok ortak toplantının içerisinde yer aldık.

Kendisi ile uyum içerisinde çalıştık. Antalya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antalya'da görev yapmaktan mutlu olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise "Antalya önemli bir kentimiz. Ülkemizin en önemli turizm kenti. Bende görev sürem içerisinde kentimizin hiçbir şekilde zarar görmemesi için çalıştık.

Antalya'da herhangi bir sorun yaşamadıysak tüm teşkilatımızın özverili çalışmasının bir ürünüdür" dedi.

Celal Uzunkaya son olarak önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan ATSO seçimlerinde de Başkan Davut Çetin'e başarılar diledi.

Görüşmenin sonunda Başkan Davut Çetin, İl Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya, ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından yapılan suluboya Kaleiçi tablosunu hediye etti.

yukarı çık
0
Paylaşım