Menu
RSS

Antalya Finike'de Huzur Toplantısı Yapıldı!

Antalya Finike'de Huzur Toplantısı Yapıldı!

Antalya’nın Finike İlçesi'nde her ay yapılan huzur toplantısı bu kez Kale Mahallesi'nde yapıldı. Finike eski halk pazarında İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Hoşgün yönetiminde gerçekleştirilen huzur toplantısına, toplum destekli polisler, esnaf,  muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Kendi sorumluluk alanı içinde her ay vatandaşla bir araya geldiklerini belirten Yaşar Hoşgün, ilçedeki huzurlu ortamı devam ettirmek için bu uygulamayı sürdüreceklerini söyledi.

Finike'ye yeni atandığını ifade eden Emniyet Müdürü Hoşgün, vatandaşların taleplerini dinlemek, hem asayiş hem trafik yönünden sorun varsa bunların giderilmesini sağlamak istediklerini vurguladı.

Bu toplantılarla, polisle vatandaş arasındaki ilişkileri geliştirmeyi amaçladıklarına değinen Hoşgün, esnaf ve sivil toplum örgütleriyle de zaman zaman bir araya geleceklerini kaydetti.

Şehir içinde, kısa mesafelerde kask takma sıkıntısının dile getirilmesi üzerinde Yaşar Hoşgün, can güvenliğinin önemli olduğunu hatırlattı.

Kaybedilen insan hayatının telafisi olmadığını belirten Hoşgün, “Motosiklet sahibi olmak, direksiyona geçip, gaza basmak değil, can güvenliği için en temel kuralların mutlaka yerine getirilmesi gerekiyor" dedi.

Şoförler Odası Başkanı Ziya Aydemir de şehir merkezinde, dükkânların önüne, duraklara, okul önlerine park edilen araçların, ticari araçların geçişini zorlaştırdığını ve önlem alınması gerektiğini söyledi.

Yaşar Hoşgün ise şehir merkezinde trafiği işler hale getirmek için çalışma yapacaklarını belirtti.

Trafik cezalarına da değinen Müdür Hoşgün, devletin, cezaları daha fazla para toplamak için değil, can güvenliğine yönelik kurallara uyulmasını sağlamak için olduğunu kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım