Menu
RSS

Antalya Eski MMO Başkanı Hamamcıoğlu’ndan Teşekkür ve Destek Sözü

Antalya Eski MMO Başkanı Hamamcıoğlu’ndan Teşekkür ve Destek Sözü

MMO Antalya Şube 12 ve 13’üncü Dönem Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu’nun görev süresi sona erdi. Hamamcıoğlu’nun 2 dönemdir Başkan vekilliği görevinde bulunan Doç. Dr. İbrahim Atmaca yeni dönemde Şube Başkanlığı görevine seçildi.

8-9 Şubat 2020 tarihlerinde 14’üncü Olağan Genel Kurulunu ve Şube Seçimini gerçekleştiren Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nde yeni bir dönem başladı. 2 dönemdir Makina Mühendisleri Odası’nın ilk kadın Şube Başkanı seçilerek bir ilke imza atan Ayşen Hamamcıoğlu,

14’üncü dönem seçimlerinde tekrar aday olmadı ve görev süresini doldurdu. İki adayın yarıştığı seçimde oyunu kullanan Ayşen Hamamcıoğlu, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada “Bu dönemde birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı,

il ve ilçe temsilciliklerinde görev alan yöneticilerimizi, komisyonlarda görev alan meslektaşlarımı, Şube ve temsilcilik çalışanlarımızı, odamıza ve şubemize katkı koymak için çabalayan tüm üyelerimizi tek tek tebrik ediyorum” dedi.

Hamamcıoğlu sözlerini “Hayatım boyunca izinde yürümeye çalıştığım Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyanın birçok ülkesinden daha önce Türk kadınına verdiği seçme ve seçilme hakkı sayesinde göreve gelmiş bir kadın olarak önce ATAM’a,

sonra da siz değerli üyelerimize minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum.

Bugün burada bizlerle olan, Odamıza ve Şubemize sahip çıkan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Yeni seçilecek yönetim kurulunu da tüm kalbimle destekleyeceğimden ve odamıza, mesleğimize ve Şubemize elimden geldiğince katkı koymaya devam edeceğim.

Şubemizin Temsilcilik döneminden bugününe kadar Başkanlık yapmış, kurullarında yer almış tüm emektarlara saygılarımı sunarım.

Ben Aysen Hamamcıoğlu, bir meslektaşınız, bir kardeşiniz, bir ablanız ve bir dostunuz olarak her zaman sizlerle birlikte olacağım. Sizlerle bir arada olmaktan her zaman mutlu oldum ve üyesi olduğum MMO Antalya şubesinde başkan olmanın gururunu yaşadım” ifadeleriyle noktaladı.

Seçimlerini ardından iki adayı da tebrik eden Ayşen Hamamcıoğlu, demokrasi şöleni yaşandığını belirterek Oda üyelerinin takdiriyle yeni yönetime çok büyük sorumluluk düştüğünü ve destek için her zaman hazır olduğunu söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım