Menu
RSS

Antalya Demre Esnaf Odası'na Genç Başkan

Antalya Demre Esnaf Odası'na Genç Başkan

Demre Esnaf Odası'nın olağan genel kurulunda 35 yaşındaki Mahmut Perçin başkan seçildi. 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Ahmet Özen seçimi kaybetti. Demre Esnaf Odası'nın genel kurulu bir restoranda yapıldı. Genel kurula Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu,

Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve Demreliler katıldı.

Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından başkan adayları Ahmet Özen ve Mahmut Perçin birer konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra da seçime gidildi. Seçimde 702 üye oy kullandı. Kullanılan oyların 683'ü geçerli sayıldı.

Oyların 352'sini alan Mahmut Perçin, Demre Esnaf Odası'nın yeni başkanı oldu. İki dönemdir başkanlık görevini yürüten Ahmet Özen ise 331 oyda kaldı. Yönetim kurulu üyeliklerine Necdet Arıcı, İbrahim Sabancı, Mustafa Özkaya, Ali Kılıç,

Hıdır Bodur ve Mutlu Meydan, denetim kuruluna da Nusret Karatepe, Mehmet Kıpık ve Ethem Özkan seçildi.

Demre Esnaf Odası'nın yeni Başkanı Mahmut Perçin, "Akdeniz'in en genç Esnaf Odası Başkanı olmak onurunu bana yaşatan Demre esnafına dört yıllık görev süremde iyi bir hizmet vermek için çalışacağım.

Demre Esnaf Odası'na yeni bir ses, yeni bir soluk olacağım. Seçim döneminde yaptığımız çalışmanın en az üç katını, Demre esnafına hizmet olarak yapacağım" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım