Menu
RSS

Antalya’da Silahlı Saldırı Ve Yağma Şüphelileri Yakalandı

Antalya’da Silahlı Saldırı Ve Yağma Şüphelileri Yakalandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kapı komşusunu silahla yaralayan şüpheli tutuklanırken, daha önceden tanıdığı bir kişinin eşyalarını yağmalayan şüpheli adli kontrolle bırakıldı. Manavgat'ın Kasaplar Mahallesi'nde geçen cumartesi günü aynı apartmanda yaşadığı

kapı komşusu E.D.'yi silahla yaralayan F.A. polis tarafından olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olay yerinde yaptığı araştırmada ruhsatsız tabanca ve 8 boş kovan ile 3 deforme olmuş mermi çekirdeği bulundu.

Gözaltına alınan F.A. polis merkezinde verdiği ifadede, aynı apartmanda E.D. ile karşılıklı oturduklarını, merdiven yıkama sırasında girişteki halısının ıslanması nedeniyle daha dikkatli olması için uyardığını anlattı.

E.D.'nin buluşmak istediğini ve ıslanan halıyı göstermesini istediğini, halıyı gösterdiği sırada E.D.'nin itekleyerek kendisini darp ettiğini öne süren F.A., kurtulmak için yanında bulunan ruhsatsız silahını çıkartarak ateşlediğini iddia etti.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan F.A., savcılıkta yapılan sorgusunun ardından sulh ceza hakimliği tarafından 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Aynı gün saat 18.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi'nde bir adreste meydana gelen yağma olayında H.Y. uyuduğu sırada, daha önceden tanıdığı M.V.'nin boğazına bıçak dayayıp, kendisine ait cep telefonu, kurusıkı tabanca, çakmak ve 3 tespihi zorla aldığını iddia etti.

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda M.V., Çağlayan Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. M.V.'den alınan cep telefonu, 3 tespih ve çakmak H.Y.'ye teslim edildi.

H.Y.'nin yapılan GBT sorgulamasında aranma kaydının olduğu belirlenirken, kurusıkı tabancanın faturası bulunmaması nedeniyle 1294 lira idari para cezası uygulandı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Manavgat cumhuriyet başsavcılığına sevk edilen M.V. ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

yukarı çık
0
Paylaşım