Menu
RSS

Antalya’da Servisteki Polis Otosundan GPRS'ten 'Trafikte' Sinyali Alınınca Polis Alarma Geçti!

Antalya’da Servisteki Polis Otosundan GPRS'ten 'Trafikte' Sinyali Alınınca Polis Alarma Geçti!

Antalya’da, 4 aydır serviste bekleyen polis otosunun GPRS sisteminde trafikte olduğu sinyali alınması polisi alarma geçirdi. Ekipler sinyalin geldiği aracı bulduğunda ise aracın bir üniversite öğrencisine ait olduğu, GPRS sinyallerinin karıştığı tespit edildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Vatan Kavşağı'nda öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, arızasından dolayı 4 aydır serviste bekleyen ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Sanayi Polis Merkezi Amirliğine bağlı 07 A 7566 plaka aracın trafikte olduğu yönünde polisin GPRS sistemine sinyal geldi.

Sinyali alır almaz aracın olduğu bölgeye giden ekipler, Göksu Caddesi üzerinde sinyalin geldiği 07 EJD 58 plakalı aracı durdurdu. Ekipler, aracın 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Hüseyin Bilgili'ye ait olduğunu tespit etti.

Aracı incelenmek üzere Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Sanayi Polis Merkezi Amirliğine götüren polis, burada gerçekleştirdiği teknik incelemede GPRS sisteminde hata olduğunu ve sinyallerin bu yüzden karıştığını tespit etti.

Gözaltına alınan araç sahibi Bilgili ise aracı Şubat ayında aldığını ve aracında herhangi bir GPRS donanımının bulunmadığını söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım