Menu
RSS

Antalya’da Restoran Çalışanlarının Müşteri Kavgası

Antalya’da Restoran Çalışanlarının Müşteri Kavgası

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde 2 ayrı restoran çalışanları arasında müşteri kapma kavgası çıktı. Olay sonrası jandarma hanutçuluk yapanlar hakkında para cezası uygularken, işyerleri ise kaymakamlık kararıyla 1 hafta süreyle kapatıldı.

Manavgat'ın ünlü tatil bölgesi Side'de geçen salı günü öğle saatlerinde iki restoran çalışanlarının müşteri kapma kavgası yerli ve yabancı tatilcilere zor anlar yaşattı.

Liman Caddesi'ndeki restoranların çalışanları, cadde üzerinde gezintiye çıkan turistleri kendi işletmelerine yönlendirmeye çalıştı. Bir süre sonra her iki restoranın çalışanlarının başladıkları sözlü tartışma sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgaya işletmelerin diğer çalışanları da katılınca bölgede gezen turistler korktu. Kavga bir süre sonra diğer esnafın araya girmesiyle sona erdi.

Vatandaşın haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, işyerlerinin güvenlik kameralarını izleyerek hanut yapanları ve kavgaya karışanları tek tek tespit etti.

Jandarma tarafından hanut yapanlara 109 lira idari para cezası verilirken, işyerlerinin ise 1 hafta süreyle faaliyetten men edilmesi için evrakları hazırlanarak Manavgat Kaymakamlığı'na gönderildi. Kapatma kararının kaymakamlık tarafından onaylandığı belirtildi.

yukarı çık
0
Paylaşım