Menu
RSS

Antalya’da Polisten Kaçan Şüpheliler Irmağa Atladı, Kayboldu!

Antalya’da Polisten Kaçan Şüpheliler Irmağa Atladı, Kayboldu!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hırsızlık şüphesiyle aranan 3 kişiden 2'sinin, polisten kaçarken Manavgat ırmağına atlayarak gözden kaybolduğu iddia edildi. Bir ihbarı değerlendiren Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Manavgat’ın değişik yerlerinde market ve benzeri dükkanlardan

hrsızlık yaptıkları iddia edilen 3 kişinin Manavgat ırmağı kenarında inşaat halindeki binada saklandıklarını belirledi. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen Asayiş Büro ekiplerini bir anda karşılarında gören şüpheliler, motosiklet ile kendilerini durdurmaya çalışan polislerden birisinin ayağına çarptıktan sonra kaçtı.

Şüphelileri takip eden polisler kaçtıkları motosikleti 400-500 metre ileride bir kahvaltı evinin önünde bulurken, şüphelilerden 2 tanesinin ırmağa atlayarak, birinin de ters istikamette kaçarak izlerini kaybettirdikleri belirlendi.

Kahvaltı evinin güvenlik kamerasında şüphelilerin gelişleri, motosikleti bıraktıktan sonra ayrı yönlere kaçışları, bir süre sonra da polis aracının gelerek şüphelileri aramaları görüldü. Kahvaltı evindeki bir görevli, ırmağa atlayan şüphelilerden bir tanesinin ırmakta bir süre çırpındığını ve gözden kaybolduğunu, büyük ihtimalle ölmüş olabileceğini söyledi.

yukarı çık
0
Paylaşım