Menu
RSS

Antalya’da Personel Servislerine Denetim

Antalya’da Personel Servislerine Denetim

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otellere personel taşıyan servis araçlarına yönelik denetim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Manavgat Servisçiler Odası ekipleri tarafından

sabah otel servislerinin yoğun olarak kullandığı güzergahta denetim yapıldı. Denetimlerde servis araçları güzergah belgesi, SRC denetimi ve korsan taşımacılığı önlemek amacıyla C plaka denetimleri gerçekleştirildi.

Ekipler, belgelerinde eksiklik olan sürücüleri uyararak, denetimlerin turizm sezonu süresince aralıksız devam edeceğini ve eksikleri en kısa sürede tamamlamalarını, aksi durumda araçların trafikten men edileceğini söyledi.

Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın, personel servislerini turizm sezonu öncesinde denetleyerek, hem varsa eksiklerini tamamlamalarını sağlamayı hem de korsan taşımacılıkla mücadele etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Mustafa Aydın şunları söyledi:

"Turizm sezonunda Manavgat'ta korsan taşımacılığa müsaade etmeyeceğiz. Servis esnafına karşı yapılan haksız rekabeti ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.

Personel servislerinin yoğun olarak kullandığı güzergahlarda denetimler aralıksız olarak devam edecek. Bugün bazı arkadaşlarımızın güzergah belgelerinin eksik olduğunu gördük.

Güzergah belgelerini en kısa sürede Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na gerekli evraklarla başvurarak almaları gerekiyor.

Şu anda denetim ekipleri sadece uyarı yapıyor ama gelecek günlerde ceza vermeye başlayacak. Servisçi esnafımızın mağdur olmaması için varsa eksik belgelerini bir an önce tamamlaması gerekiyor."

yukarı çık
0
Paylaşım