Menu
RSS

Antalya’da Minik Eller Konteyner Boyadı

Antalya’da Minik Eller Konteyner Boyadı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan 'Çöp Konteynerini Kendin Boya' projesi kapsamında Kemer Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri konteynerlere çeşitli resimler çizdi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan

Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi'ne katılan Kemerliler, Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde konteynerleri boyuyor. Boyanan konteynerler ise boya yapan kişilerin kendi mahallelerine gönderiliyor.

MİNİKLER ÇOK MUTLU OLDU

Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi'nin bu haftaki konukları Kemer Anaokulu'nun 25 minik öğrencisi ile okul yöneticileri ve öğretmenleri oldu. Minik öğrenciler konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri ve doğa resimleri çizdi.

Etkinliğe, Başkan Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül ile Başkan Yardımcısı Ahmet Can da katıldı.

'KEMERLİLERİ BEKLİYORUZ'

Konteynerleri boyayan öğrenci ve öğretmenlerin sertifikalarını sunan Neşe Gül, “Miniklerimize ve öğretmenlerine duyarlılıkları ve çevrenin korunmasına katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.

Çevre bilincine siz de katkıda bulunmak istiyorsanız 814 11 00 numaralı telefonu arayarak isminizi yazdırabilirsiniz. Tertemiz çöp konteynerlerimiz ve bizler sizleri bekliyoruz" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım