Menu
RSS

Antalya’da MHP'li Aday: Antalya'da Birinci Parti Olacağız

Antalya’da MHP'li Aday: Antalya'da Birinci Parti Olacağız

MHP Antalya birinci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, 'Bu topraklara sevdalıyız' sloganıyla başladığı seçim çalışmalarını, Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı yürüyüşle tamamladı. Başkan, MHP'nin Antalya'da birinci parti olacağını söyledi.

MHP Antalya milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarını çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk heykeli önünde yaptığı yürüyüşle tamamladı.

Burada haftalar süren seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Abdurrahman Başkan, 24 Haziran'da MHP'nin Antalya'da birinci parti olacağını söyledi.

Antalya'nın 19 ilçesini karış karış dolaştıklarını, vatandaşlara partisinin seçim bildirgesini anlatıp seçimde Cumhur İttifakı için destek istediğini belirten Başkan, gençlerden de '#İlkOyumMHP'ye sloganıyla oy istedi.

Antalya'da seçim çalışmaları kapsamında ayak basmadık yer bırakmadıklarına işaret eden Abdurrahman Başkan, "19 yıldır Antalya'da iş adamı ve sanayici olarak iş hayatına devam ediyorum.

Ailemin büyük çoğunluğu Antalya'da yaşıyor. Kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Antalya'nın ihtiyaçlarını, çiftçinin ve esnafın sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım